Vinduestjek​

Spar penge og energi med et gratis vinduestjek. Ved et vinduestjek hjælper vi dig med at gennemgå dine vinduers tilstand og isoleringsevne.


Vi tjekker ruderne samt de karme og rammer som dine ruder er monteret i. Vi gennemgår også tætnings- og glaslister. På baggrund af gennemgangen, laver vi en beregning, der viser hvad der kan opnås af økonomisk besparelse, hvad forbedringen koster samt hvor mange år det tager før investeringen er tjent hjem.

​Efter gennemgangen får du vores anbefalinger til forbedringer.


Vi vil gerne komme med forslag og rådgive om muligheder, som kan optimere din nuværende løsning. Det kan være om solafskærmende ruder, lydisolerende ruder, indbrudssikre ruder samt selvrensende ruder.

Da firmaet ligeledes består af en tømrerafdeling, kommer vi også gerne med råd og tilbud på udskriftning af vinduesrammer og vinduespartier.​

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk