Vi lever af tilfredse kunder, og det har vi gjort i 5 generationer ​​

Kontaktinformation

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

8700 Horsens

Telefon 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

Virksomhedens historie - glas gennem 5 generationer

Dagnæs Glaslager er en glarmestervirksomhed, der siden sin grundlæggelse i 1881 har været ejet og drevet af familien Hansen.

Men selvom virksomheden har været i familiens hænder i 140 år, og i dag drives af familiens femte generation, har den ikke altid haft samme navn.

Oprindeligt bliver firmaet grundlagt af I.P. Hansen i Kippervig i Horsens, og det får i den forbindelse sit første navn: "Glarmester I. P. Hansen". Efter en periode på cirka 30 år overtager I. P. Hansens søn - Oswald Hansen - ejerskabet, og firmaet skifter naturligt navn til "Glarmester Oswald Hansen". Samtidig udskiftes lokalerne i Kippervig med nye og bedre forhold i Jessensgade.

Det næste navneskifte i glarmestervirksomhedens historie indtræder i 1946, hvor firmaet går videre til 3. generation i familien - C.O. Hansen. Denne gang får firmaet navnet "Glarmester C. O. Hansen", og ligesom ved det tidligere ejerskifte flyttes lokalerne fra Jessensgade til en ny beliggenhed på Søndergade.

I takt med, at C. O. Hansens søn - Flemming Hansen - i 1970 bliver medejer, ændres firmaets navn igen - denne gang til "C. O. Hansen & Søn". Dette navn ændres dog allerede igen i 1977, hvor firmaets nuværende navn "Dagnæs Glaslager" dukker op, i forbindelse med, at firmaet flytter fra Søndergade til Sognegårdsvej i Dagnæs.

Et generationsskifte fra hans far - Flemming Hansen - trådte i kraft ved årsskiftet 2004/2005, og siden har Michael Kallesø Hansen været den officielle indehaver af familiefirmaet, og repræsenterer hermed familiens femte generation.​

Modsat de tidligere ejere er Michael Kallesø Hansen ikke glarmester. Han er i stedet udlært tømrer og har i flere år inden overtagelsen, drevet sin egen tømrervirksomhed - dog i tæt tilknytning til glarmestervirksomheden. Efter at have overtaget ejerskabet af Dagnæs Glaslager, er tømrervirksomheden blevet en integreret del i glarmestervirksomheden, og det har skabt en tæt og positiv relation mellem de to håndværk.​

​Herefter ændrer firmaet navn til "Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S"

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S udfører nu ikke kun glarmestermesteropgaver, men kan i højere grad også give tilbud på komplette løsninger.​

​​

1. Februar 2021 flyttede firmaet til ny adresse på Gotlandsvej 20 og startede hermed et nyt kapitel i nye omgivelser.

Vi ser frem til et godt samarbejde med nye som gamle kunder, leverandører m.m. i vores nye lokaler.

ADRESSE

Dagnæs Glaslager

Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

 8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

DØGNVAGT

Telefon 75 64 70 55
​Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

PARTNERE