Ejendomsvedligehold​

I vores serviceafdeling for vedligeholdelse, er vores faste mandskab klar til at rykke ud med kort reaktionstid og tilbyde hurtig ekspedition i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og øvrige Østjylland til:

  • Daginstitutioner og andre kommunale bygninger
  • Boligforeninger
  • Erhvervsvirksomheder

Mindre administration - vi sparer dig for tid og bekymring

Vi ved, at det er vigtigt at have et tillidsfuldt samarbejde, på de løbende vedligeholdelsesopgaver. 

Vi indgår gerne serviceaftaler med vores faste kunder, så rammevilkår er aftalt på forhånd og den daglige administration, kræver et minimum af tid for de bygningsansvarlige hos vores kunder.

Døgnvagt

Vores mandskab i serviceafdelingen står klar til at rykke ud til akutte skadesbegrænsende opgaver 24 timer i døgnet 365 dage om året. Vi har ligeledes kort reaktionstid på de løbende vedligeholdelsesopgaver og ved at det til tider er vigtigt med fleksibilitet, for at en opgave kan løses optimalt.​

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk