Unikke bruseløsninger

Hos Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S fokuserer vi på individualitet. Derfor laves næsten alle vores løsninger på specialmål, og du kan frit vælge mellem en masse spændende glastyper samt flotte hængsler, beslag og greb. Vi har desuden en udstilling til at samle inspiration og hvor vi kan vise dig, hvad der findes af forskellige glasløsninger, som kan bruges i private hjem. Vi kommer gerne ud på adressen og laver opmåling og giver råd og vejledning, så du får den helt rigtige løsning.​

Clearshield™

Belægningen er et godt valg for dem, som ønsker et flottere glas i længere tid, og til dem som vil gøre rengøringen af deres glas lettere. Clearshield er velegnet til alle glasløsninger i badeværelset, på grund af det uforgængelige beskyttelseslag som bevarer klarheden i glasset.

Sikkerhed

Vi tænker på dig! Når vi tilbyder dig glas til hjemmet, sørger vi for den bedste sikkerhed for dig og din familie. Derfor er vores løsninger altid produceret i sikkerhedsglas.

Til bruseløsninger er glasset hærdet, så det bliver 6 gange så stærkt som almindeligt glas. Derfor skal der meget til, før det går i stykker, og samtidig betyder det, at glasset bliver til små, ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme.

Brug dette link for mere inspiration hos vores leverandør.

http://www.unicaline.dk

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk