​Glasdøre

Hos Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S i Horsens tilbyder vi samlede løsninger med glas, beslag og montering. De leveres alle i sikkerhedsglas, så du undgår ulykker hvis et brud skulle forekomme

Vi er gerne behjælpelig med rådgivning og vejledning.

Glasdør

Glasdøre er en elegant og populær måde at adskille rum på. De kan både give en følelse af rummelighed og åbenhed, mens de holder en vis grad af privatliv og lydisolering. Glasdøre kan være god måde at bringe naturligt lys ind i rum, der ellers ville være mørke. Glasdøre kan være et godt valg, hvis du ønsker at skille to rum ad, men stadig vil have en følelse af sammenhæng mellem to rum. Derudover kan glasdøre også være en måde at spare plads på, især hvis du vælger skydedøre. Der findes forskellige typer af glasdøre:

  • ​Foldedøre
  • Skydedøre
  • Enkelt dør
  • Dobbeltdøre (Franske døre)

Glasdøre kan også være med forskellige typer af glas:

  • Klart glas
  • Glas med mønster
  • Satineret glas

​Derudover kan glasdøre også have forskellige typer af rammer:

  • Træ
  • Stål
  • Aluminium

Uanset hvilken type glasdør du vælger, vil den give et stilfuldt og moderne udtryk i dit hjem.

Special mål og lydisolering

​Så skal du have skifte en eller flere døre i huset, bør du overveje glasdøre. De laves på mål, så de passer i den eksisterende karm - lige til at udskifte. Du vælger selv, om glasset skal være klart eller mat, og dermed om man skal kunne kigge igennem. Døren giver desuden masser af lys til dine rum, og den kan låses, hvilket også gør døren velegnet til badeværelset. 

Hvis du er bekymret for lydisolering, kan du vælge en dør med dobbeltvægget konstruktion eller satineret glas, som vil hjælpe med at reducere støjniveauet. Der er mange muligheder, når vi snakker om glasdøre, og du kan finde en dør, der passer til enhver stil og budget.

Hvis du overvejer at få indsat glasdøre i dit hjem, så kontakt os i dag for rådgivning, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk