Spejle

Vi leverer og monterer spejle i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland.

Skal du have indbygget et spejl på badeværelset eller skal der monteres et påklædningsspejl i de helt rigtige dimensioner, eller opsættes en spejlvæg i fitnesscentret eller børnehaven, så løser vi opgaven.

Spejle kan have mange forskellige funktioner, såsom at skabe en illusion af mere plads, reflektere lys og farve, og skabe interessante visuelle effekter.

Spejl efter dine ønsker og behov

Vi laver alle forskellige typer af spejle efter specialmål, tykkelse, form og kvalitet og med lige den slibning, du foretrækker. Det kan være et helt almindeligt spejl med en klassisk poleret kant til et elektrisk varmespejl der ikke dugger, når der tages bad.​ Vi laver ligeledes den ophængning, du helst vil have – som svævebeslag, med skjult ophæng eller limet op på væggen.

Vi leverer og monterer lige præcis det spejl du ønsker og som passer til dit behov. Uanset om du leder efter et spejl til din entré, badeværelse eller til koncert.

Skal vi hjælpe med at skræddersy et spejl, der passer til dine behov? kontakt os her.​

Sikkerhed frem for alt

Som glarmester er sikkerhed en af vores højeste prioriteter, nå det kommer til spejle. Vi sørger altid for at installere spejle sikkert og korrekt, så de ikke udgør nogen risiko for dig eller andre gæster.

Derudover kan et spejl lamineres, så det i tilfælde af brud blot slår revner og bliver hængende på væggen mod af falde direkte ned og forårsage skader på personer eller inventar.​

Et spejl er ikke bare et spejl

Som glarmester har vi en stor passion for spejle og deres utallige anvendelser i hjemmet og på arbejdspladser. Spejle er en fantastisk måde at tilføje lys, dybde og stil til ethvert rum. Spejle findes i alle former, tykkelser, specialmål, elektroniske, kvalitet m.m.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk