Drivhusglas

Salg af glas til drivhuse og orangerier. Vi er lagerførende i flere slags glas til drivhuse. Vi sælger drivhus glas i standard størrelse, men kan også tilskære drivhusglas, på de mål du måtte ønske. Hærdet glas kan produceres på mål.

Så står du og skal bygge et nyt drivhus eller blot udskifte noget af glasset? Så er du kommet til det rette sted. Drivhusglas ses ofte i hærdet glas, glas og Polycarbonat. Og ja der er forskel på disse tre!

Hærdet glas

Hærdet glas er fem til seks gange stærkere og holder derfor bedre end almindelig glas. Hærdet glas er svært at ødelægge og hvis skaden skulle ske, vil glasset splintres i mange små stykker, derved er risikoen for at skære sig meget mindre.

Hærdet glas er selvfølgelig dyre end almindelig glas, og fordi hærdet glas holder bedre, kan det i sidste ende være den billigste løsning.

​Glas

Glas er uden tvivl en flot løsning til et drivhus. Derudover er glas som udgangspunkt billigere end andre materialer, men det er også meget skrøbeligt og i sidste ende kan det blive den dyreste løsning. Især hvis drivhuset er placeret på udsatte steder.Men husk at glas er nemt at udskifte.

Sker der skader vil glasset splintre i store stykker, som er meget skarpe.

Polycarbonat

Polycarbonat er et plastmateriale som er svært at ødelægge og har samtidig også en isolerende effekt. Men ulempen ved plastmateriale er der ikke lukkes så meget lys ind i drivhuset i forhold til glas og hærdet glas, hvilket betyder at planterne ikke får lige så meget lys. Derudover øger man risikoen for algevækst i kanalerne, hvilket også vil påvirke lysindfaldet.

Vejledning til glas i dit drivhus?

Drivhusglas er vigtig da det kan hjælpe med, at skabe det perfekte miljø for dine planter, afgrøder og samtidig også have betydning for æstetikken. ​Kontakt os for mere information og pris på dine mål, vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det bedste drivhusglas til dit drivhus.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk