Glarmester

Vi er en moderne og effektiv håndværker virksomhed med beliggenhed i Horsens, med de samme værdier der kendetegner virksomheden i dag, som da den blev grundlagt for over 140 år siden. Vi overholder indgåede aftaler og lever op til vores løfte om høj kvalitet.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov. Uanset om du har brug for reparation af et vindue, installation af et spejl, glasafskærmning til altan, terrasse eller trappe m.m.

Glarmester og Glaslager

Hos os kan du få hjælp til alt, der involverer glas. Det kan være alt fra reparation af vindue til installation af spejle. Vi har ekspertise inden for forskellige typer af glas og kan hjælpe med at finde den bedste løsning til dit behov.

Vi løser alle former for glarmesteropgaver for private, boligforeninger, erhverv samt på kommunale bygninger. Vi har ligeledes specialiseret os i rådgivning, levering og montering af butiksruder til detailbutikker. Vi forhandler Glas, Lavenergi-termoruder, Butiksruder, Sikringsglas, Glasafskærmning, Bruseløsninger, Plexiglas, Spejle, Drivhusglas samt meget mere.

Hvis du har brug for reparation af et vindue, kan vi som glarmester hjælpe med at identificere problemet og finde den bedste løsning. Det kan være alt fra udskiftning af enkelte ruder til en fuld vinduesudskiftning. Vi kan også hjælpe med at installere nye vinduer, hvis det er nødvendigt.

Med vores glaslager kan vi hjælpe med at finde det rigtige glas til dit projekt. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer glas, herunder sikkerhedsglas, energiglas, lydisolerende glas m.m. Vi kan hjælpe med rådgivning og lave en skræddersyet glasløsning til dit behov. Kontakt os her.

​​

Døgnvagt

Har uheldet været ude og står du med nogle skader til udbedring, udenfor åbningstid?  Så kontakt vores døgnvagt.

Med vores døgnvagt står vi nemlig klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet, hvis du har fået en glasskade eller har haft indbrud. Vi rydder op efter skaden og dækker af, så vind, vejr og ubudne gæster holdes ude.

Telefon døgnvagt 75 64 70 55

Specialisering skaber effektivitet og minimerer risikoen for fejl​

​Vi tror på, at jo mere man arbejder med tingene jo dygtigere bliver man. Vores ansatte, som har specialiseret sig inden for det område som interesserer dem, arbejder derfor til glæde for vores kunder, for virksomheden samt medarbejderne selv. Vores glarmestre har mange års erfaring og stor specialviden inden for området glas, ruder og vinduer.​

​​Vores virksomhed består ligeledes af en tømrer og snedker afdeling med speciale i udskiftning og montering af vindues-elementer, døre, glastag, tilbygninger, udestuer m.m. Dermed er du sikret tryghed og kvalitet, fordi vi kan tilbyde både glarmester, glaslager, tømrer og snkeder i én og samme virksomhed. Dvs. at du ikke skal have 2 forskellige virksomheder til, at løse dine opgaver eller projekter.

​Rådgivning​

Søger du efter inspiration til dit nye projekt? Eller mangler du rådgivning fra eksperter?

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan.

​Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garantiordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms. Vi afgiver gratis tilbud, som er uforpligtende for kunden.

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk