Glarmester

Vi er en moderne og effektiv håndværker virksomhed, men det er de samme værdier der kendetegner virksomheden i dag, som da den blev grundlagt for 140 år siden. Vi overholder indgåede aftaler og lever op til vores løfte om høj kvalitet.

Glarmester og Glaslager

Vi løser alle former for glarmesteropgaver for private, boligforeninger, erhverv samt på kommunale bygninger. Vi har ligeledes specialiseret os i rådgivning, levering og montering af butiksruder til detailbutikker. Vi forhandler Glas, Lavenergi-termoruder, Butiksruder, Sikringsglas, Glasafskærmning, Bruseløsninger, Plexiglas, Spejle, Drivhusglas samt meget mere.

​​

Døgnvagt

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet, hvis du har fået en glasskade eller har haft indbrud. Vi rydder op efter skaden og dækker af, så vind, vejr og ubudne gæster holdes ude.​

Telefon døgnvagt 75 64 70 55.

Specialisering skaber effektivitet og minimerer risikoen for fejl​

​Vi tror på, at jo mere man arbejder med tingene jo dygtigere bliver man. Vores ansatte, som har specialiseret sig inden for det område som interesserer dem, arbejder derfor til glæde vores kunder, for virksomheden samt medarbejderne selv. Vores glarmestre har mange års erfaring og stor specialviden inden for området glas, ruder og vinduer.​

​​Virksomheden består ligeledes af en tømrer og snedker afdeling med speciale i udskiftning og montering af vindues-elementer, døre, glastag, tilbygninger, udestuer m.m.

​Rådgivning​

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan.

​Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms. Vi afgiver gratis tilbud, som er uforpligtende for kunden.

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk