Vi lever af tilfredse kunder, og det har vi gjort i 5 generationer ​​

Kontaktinformation

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

8700 Horsens

Telefon 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

Trappe og altan udført i træ eller stål

Vi tilbyder unikke løsninger, hvor du selv kan sammensætte din trappe og dit glasværn efter specifikke mål og ønsker. Vi står for design, beregninger og mål, produktion samt montering.

Udendørs

Har du en altan, en udendørs trappe eller en terrasse, du ønsker afskærmet, er glas meget anvendeligt. Du kan bevare udsynet, og samtidig få en flot, let og elegant løsning. Det er samtidig muligt at vælge en glastype, som ikke er transparent, hvis du ønsker lidt mere privatliv, end klart glas tilbyder.

Indendørs

Mange moderne huse er bygget i to etager, hvor der er lagt vægt på åbne og lyse rum.

Her er et glasværn den ideelle løsning som afskærmning på 1. salen, da sikkerheden er i orden og lyset ikke hæmmes af en tung konstruktion. Værnet kan også bruges langs trappen idenfor.​

Trappetrin i glas

Glastrin er i de seneste år blevet mere og mere udbredt. Det er med til at give et let og moderne udtryk, de steder hvor trappen har en fremtrædende rolle i rummet. Sikkerheden er i top da skridsikring opnås ved at påføre glasset et silketryk som modvirker en glat overflade.

Glas

Glasset er hærdet, delhærdet og lamineret, hvilket betyder, at det er i den højeste sikkerheds klasse. Alt efter hvor glasset skal anvendes, kan du vælge billigere glastyper, da der ikke kræves samme sikkerhed alle steder. Ligeledes kan der være steder, hvor forholdene kræver tykkere glas eller stærkere konstruktioner.

ADRESSE

Dagnæs Glaslager

Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

 8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

DØGNVAGT

Telefon 75 64 70 55
​Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

PARTNERE