Trappe og altan udført i træ eller stål

Vi tilbyder unikke løsninger til din trappe og altan, hvor du selv kan sammensætte din trappe og dit glasværn efter specifikke mål og ønsker. 

Vi står for design, beregninger og mål, produktion samt montering i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og øvrige Østjylland.

Udendørs

Har du en altan, en udendørs trappe eller en terrasse, du ønsker afskærmet, er glas meget anvendeligt. Du kan bevare udsynet, og samtidig få en flot, let og elegant løsning. Det er samtidig muligt at vælge en glastype, som ikke er transparent, hvis du ønsker lidt mere privatliv, end klart glas tilbyder.

Indendørs

Mange moderne huse er bygget i to etager, hvor der er lagt vægt på åbne og lyse rum.

Her er et glasværn den ideelle løsning som afskærmning på 1. salen, da sikkerheden er i orden og lyset ikke hæmmes af en tung konstruktion. 

Værnet kan også bruges langs trappen indenfor.

Trappetrin i glas

Glastrin er i de seneste år blevet mere og mere udbredt. Det er med til at give et let og moderne udtryk, de steder hvor trappen har en fremtrædende rolle i rummet. 

Sikkerheden er i top, da skridsikring opnås ved at påføre glasset et silketryk, som modvirker en glat overflade.

Glas

Glasset er hærdet, delhærdet og lamineret, hvilket betyder, at det er i den højeste sikkerheds klasse. 

Alt efter hvor glasset skal anvendes, kan du vælge billigere glastyper, da der ikke kræves samme sikkerhed alle steder. 

Ligeledes kan der være steder, hvor forholdene kræver tykkere glas eller stærkere konstruktioner.

​Kontakt os

Søger du efter professionelle glarmestre, tømrer og snedker, så behøver du hermed ikke søge længere. Vi har mange års erfaring med trappe og altan, vi kan hjælpe dig i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og øvrige Østjylland. Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os her.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk