Termoruder​

Vi tilbyder gratis opmåling og rådgivning ude hos kunden, så vi sikrer den optimale løsning første gang.

Når vi rådgiver vores kunder omkring termoruder, bliver de fleste overrasket over hvor mange forskellige løsninger der findes.

Valg af termoruder

  • Lavenergi fås med forskellig isoleringsevne. Vi råder til at benytte ruder med ekstra isolering i nordvendte vinduer.
  • Solafskærmende ruder. Ruder som dæmper varmeindfaldet fra solens stråler er med til at give et mere konstant og behageligt indeklima. Særlig anvendelig i syd og vestvendte vinduer samt tag og ovenlys.
  • Selvrensende glas. En særlig belægning på ydersiden af glasset, som ved hjælp af solens UV-stråler nedbryder snavs. Det nedbrudte snavs vaskes bort med regnen. En løsning som er særlig anvendelig på højt placerede ruder samt panoramaruder.
  • Lydruder som isolering imod udefra kommende støj.
  • Sikkerhedsruder fremstilles med forskellige formål. Er det for at holde indbrudstyven ude, eller for at sikre beboere og gæster imod splintret glas, så har vi løsningen.

Hvad er en termorude?

​En termorude er en type vindue, der er opbygget af to eller tre lag glas med en gas-art i mellem. Dette hulrum fungerer som en isolator og hjælper med at reducere varmetabet fra dit hjem. De to eller tre lags glas er limet sammen med en alu- eller kunststof profil i kanten. Kunststofprofilen har den bedste isoleringsevne og kan fås i flere forskellige farver. Alu-profilen har tidligere været den mest udbredte, da den har haft en lavere anskaffelsespris

Hvorfor vælge termoruder?

Uanset om I har behov for at få skiftet en enkelt punkteret rude eller I ønsker at udskifte samtlige ruder og vinduesrammer, så tilbyder vi altid gratis og uforpligtigende opmåling og afgivelse af tilbud.​

Dvs. at hvis du overvejer at installere termoruder i dit hjem, kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning til dit behov. Vi kan hjælpe med at måle dine vinduer og finde den bedste type af termoruder til dit hjem. Derudover hjælper vi også med installationen af termoruderne.

Så vil du spare og reducere på dit energiforbrug og støjniveau? Så kontakt os allerede i dag.

​Din garanti for godt håndværk

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk