Glastag og ovenlys

​Vi leverer og monterer glastag og ovenlys i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland

Hvorfor vælge glastag og ovenlys?

Glastage og ovenlys kan være en god måde at bringe mere naturligt lys og luft ind i din bolig eller din virksomhed. Glastage er normalt store, flade glaspaneler der er monteret på taget af en bygning. De bliver brugt til at skabe lys og rumlig følelse i et rum og give en smuk udsigt over himlen.

Ovenlys er normalt mindre glaspaneler, der er monteret i taget eller væggen i et rum. De bliver også brugt til at skabe mere naturligt lys og luft i et rum, der ellers ville være mørkt. fx ses de ofte i entré eller badeværelser.

Når man vælger at installer glastage eller ovenlys, er det vigtigt at vælge den rigtige type glas, og ramme for at sikre, at det passer til bygningens arkitektur og stil. Det er også vigtigt at sikre, at installationen er udført professionelt korrekt, så der ikke opstår lækager eller andre problemer.

​Nyopførelse og reparationer

Nyopførelse og reparationer af glastage stiller store krav og viden om specielle egenskaber, så som sikkerhed, bæreevne og konstruktionsopbygning. Glastag og ovenlys giver gode muligheder for at tilføre lys og luft til bolig og kontormiljø.


Vi vil gerne være jeres sparringspartner, hvis I måtte gå med tanker om etablering af ovenlys eller glastag. Vi har været med til at skabe mange spændende løsninger. Vi ved hvad der findes af muligheder og har erfaringen til at kunne varetage udførelsen.

Selve konstruktionen kan udføres i træ eller aluminium. I dimensioneringen af ruderne, skal der bl.a. tages højde for belastninger fra vind, sne, afsmeltning, glassets egenvægt samt nedfald af genstande på glasset.

Lamineret glas for din sikkerhed

Vi benytter altid lamineret glas, så en rude ikke kan sprede skarpe glasskår ved brud, og være til alvorlig fare for personer som opholder sig i rummet. Derudover kan solafskærmende glas og selvrensende glas kan tilvælges for et bedre indeklima og komfort.​

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk