Selvrensende glas

Vi leverer og monterer selvrensende glas i Horsens, Vejle, Skanderborg, Odder, Juelsminde, Hedensted og Brædstrup.

Hvad er selvrensende glas?

Selvrensende glas er en innovativ teknologi, der kan hjælpe med at holde dine vinduer rene og klare uden at skulle bruge tid og kræfter på at rengøre dem.

Denne særlige type glas her en belægning på ydersiden, der ved hjælp af solens UV stråler og regnvand, holder sig selv ren for smuds. Belægningen er integreret i glasset og reagerer sammen med ultraviolette stråler fra solen i en proces, så organisk materiale, såsom pollen og snavs nedbrydes og opløses. Smudset vaskes bort med regnen og efterlader de selvrensende ruder rene og uden mærker efter regndråberne.

​Selvrensende glas kan også reducere mængden af UV-lys, der trænger ind i bygningen. Dette skyldes, at overfladen på glasset absorberer UV-lys, hvilket kan reducere mængden af varme, der genereres af sollys og dermed reducere behovet for klimaanlæg.

Dette er en rigtig god løsning for ruder i ovenlysvinduer, glastage, højt placerede vinduer samt panoramavinduer. Selvrensende glas er en spændende teknologi, der kan hjælpe med at gøre dit hjem mere energieffektivt og miljøvenligt.

Fordele ved selvrensende glas

Fordelene ved selvrensende glas er mange.

  • For det første kan det spare dig for tid og kræfter på at rengøre dine vinduer, da de vil forblive rene og klare i længere tid.
  • For det andet kan det også reducere omkostningerne ved rengøringsmidler og vinduespudsere i det lange løb.
  • For det tredje kan det hjælpe med at reducere dit klimaaftryk ved at reducere behovet for at bruge kemikalier i rengøringsmidler.


Selvrensende glas ​er ikke kun praktisk til vinduer, men også til andre anvendelser såsom, bygningsfacader, glastage, solpaneler osv.

Teknisk viden om selvrensende glas

Selvrensende glas er også kendt som fotokatalytisk glas. Dette skyldes, at selvrensende glas er en type glas, der er belagt med en tynd film af titandioxid, som fungerer som en fotokatalysator. Når glasoverfladen udsættes for UV-lys, frigiver det elektroner, der reagerer med vandmolekyler i luften for at danne hydroxylradikaler. Disse frie radikaler nedbryder organiske materialer, såsom pollen, støv og snavs, som er fanget på overfladen af glasset. Når det regner, vil vandet sprede de nedbrudte partiker og skylle dem væk fra overfladen af glasset uden mærker efter regndråberne.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk