Indbrudssikret glas og ruder

​Vi leverer og monterer Indbrudssikret glas og ruder i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland.

Hvad bruger man indbrudssikret glas og ruder til?

​Indbrudssikret glas og ruder kan være en god måde at forbedre sikkerheden i dit hjem eller virksomhed. Denne type glas er designet til at modstå indbrud, hærværk og hjælpe med at beskytte mod farer som brand eller andre nødsituationer. Husk på, at selvom du vælger indbrudssikret glas og ruder, som kan skræmme potentielle indbrudstyve væk, findes der ikke nogen 100% sikker løsning. Det bedste du kan gøre er, at tage flere forholdsregler for at beskytte dig selv og dine ejendele fx med alarmer.

Teknisk viden

Der er forskellige typer af indbrudssikret glas og ruder, som kan variere i pris og effektivitet. Nogle typer af indbrudssikret glas kan være modstandsdygtige over for stød og slag, mens andre kan være mere effektive mod indbrudsforsøg med værktøjer som en hammer.

Til hindring af indbrud benyttes ofte lamineret glas pga. dets sejhed. Ruderne fremstilles som enkeltlagsruder eller termoruder med eller uden alarm.

Glas der beskytter mod indbrud, er normalt klassificeret i klasse B. Klassificeringen sker ved hjælp at en såkaldt øksemaskine. Maskinen udfører øksehug mod glasset indtil der opstår et hul på 400 x 400 mm i ruden.​

Antal øksehug

30-50

Klasse

B1

Tykkelse

18 mm

Antal øksehug

51-70

Klasse

B2

Tykkelse

27 mm

Antal øksehug

< 70

Klasse

B3

Tykkelse

32 mm

Sikring af indbrudssikret glas og ruder

Derudover kan ruderne kan forsynes med en alarm, hvor der monteres sensorer i det yderste glaslag i vinduer og døre. 

Alarmen kan udløses ved forskellige påvirkninger og kobles på eksisterende alarmanlæg eller ved separat montering​.

Andre fordele

Indbrudssikret glas og ruder kan også have andre fordele, såsom at reducere støj fra trafik eller andet udenfor dit hjem eller din virksomhed. Derudover kan det også hjælpe med at reducere energiomkostningerne ved at forhindre varme eller kulde fra at undslippe gennem vinduerne.

Overvejer du indbrudssikret glas og ruder i dit hjem eller i din virksomhed, så kontakt os. Vi står klar til at rådgive dig.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk