Køkken og bad​

​Skal du have et nyt køkken eller et nyt badeværelse? Vi hjælper med en ny bordplade, ny stænkplade, tilpasning af elementer eller helt ny ombygning af køkken og badeværelse. Alt vores arbejde bliver udført af vores dygtige tømrer og glarmestre i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Odder, Skanderborg, Brædstrup og øvrige Østjylland.

Vi har mange års erfaring og kan derfor opsætte alle slags køkkener nordisk design, reto design og snedkerkøkken lige efter dine ønsker. Søger du inspiration til dit nye køkken eller badeværelse, kan vi hjælpe dig - kontakt os her.

Ombygning og modernisering af køkken og badeværelse

En ombygning udføres efter ønske fra kunden eller i samarbejde med kunden.​ Vi tilbyder totalentreprise løsninger, hvor vi har ansvaret for den samlede tidsplan og det færdige resultat. Vi samarbejder med de andre faggrupper som elektriker, vvs og murer, og står inde for at tidsplan, økonomi samt kvaliteten bliver som aftalt.

Ønsker du dig derimod en mindre modernisering af dit køkken eller badeværelse, kan vi stadig hjælpe dig.

Hvorfor skal du vælge Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S​

Fordi vi skiller os ud, vi kan tilbyde noget helt specielt som andre tømrer og snedker ikke kan. Igennem vores glas og glarmester afdeling, kan vi tilbyde mange spændende glas løsninger til såvel køkken som badeværelset. Se vores side om unikke bruseløsninger under glarmester.

Vi kan se mange kreative og unikke løsninger i et køkken eller på et badeværelse. Når man sætter tømrer, snedker og glarmestre sammen findes der løsninger, som ikke ses hos naboen.

Kontakt os

Søger du efter professionelle glarmester, tømrer og snedker, så er du landet det rigtige sted. Vi har mange års erfaring med ombygninger og modernisering af køkkener og badeværelse og kan hjælpe dig i Horsens og i resten af Østjylland. Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os her.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk