​Udbedring af forsikringsskader

Hjælp til forsikringsskader i Horsens og omegen

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S hjælper både private, kommunale og erhverv med udbedring af forsikringsskader. Vi håndterer alle skader såsom indbrud, storm, råd, svamp, brand og vandskader. Vi overtager også typisk dialogen mellem dig og dit forsikringsselskab. Det vil sige at vi står for kontakten, udfyldelse af skadeanmeldelser, kontakt til taksator og eller selv takserer samt opmåling af f.eks. glasfacader.

Samarbejde med forsikringsselskaber

Vi har gennem mange års erfaring og udbedring af alle slags skader oparbejdet et fremragende samarbejde med 14 forskellige forsikringsselskaber, derved sikrer vi at kunden altid får en god oplevelse ved udbedring af forsikringsskader. Derudover finder vi også altid en løsning, uanset hvilket forsikringsselskab kunden har.

Husk også at kunden altid selv kan bestemme hvem de vil have til at udbedre skader, også selvom taksator siger de nok skal tage sig af det.

Har uheldet været ude og står du med nogle skader til udbedring? så kontakt Dagnæs Glaslager Tømrer og Snedker A/S allered nu. Vi tilbyder gratis vurdering og uforpligtende tilbud, så kan du få en klar idé om omfanget af skaderne og de nødvendige reparationer.

Vores åbningstider er som følger:

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00

Fredag: 7:00 - 15:00

​Døgnvagten står klar til at hjælpe dig

Er der tale om et akut problem, er det vigtigt at du ikke tøver med at handle på det. Det kan der være flere grunde til, men primært at skaden i visse tilfælde kan blive værre.

"Ingen ved hvornår akutsituationer opstår, derfor tilbyder vi døgnservice."

Du fanger vores døgnvagt på: 75647055

Der vil være udkaldstillæg og forhøjet timepris ved rekviering af døgnvagten, dette kan dog i stort set alle tilfælde godt betale sig, da du er sikret hurtig udbedring, undgår følgeskader og stopper skaden.

Knust glas eller beskadiget træværk?

Er du på udkig efter en pålidelig glarmester og tømrer til at udbrede dine forsikringsskader? Så er du kommet til det rette sted. Vi er et erfarent team af glarmestre og tømrere, der er specialiseret i at håndtere alle former for forsikringsskader. Vi udfører alt fra knust glas til beskadiget træværk. Vores dygtige team sikrer, at skaderne bliver udbedret professionelt og effektivt.

Vores prioritet er at sikre, at du får den bedst mulige service. Vi forstår vigtigheden af at få skaderne udbedret hurtigt og effektivt, så du kan komme videre. Vores erfarne team har ekspertisen og værktøjerne til at håndtere forsikringsskader såsom indbrud, storm, råd, svamp, brand og vandskader uanset omfang og kompleksitet.

Glarmester- og tømreropgaver

Udover at udbedre forsikringsskader kan vi også hjælpe dig med andre glarmester- og tømreropgaver. Uanset om du her brug for at få udskiftet vinduer renoveret køkkenet eller lavet en tilbygning, kan vi være din pålidelig samarbejdspartner. Vi betjener kunder i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland. Kontakt os her.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk