Nyt tag giver nye muligheder

​Vi lægger nyt tag og udfører tagrenovering i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og i øvrige Østjylland. Når du skal have nyt tag på dit hus, er det en god ide at overveje, om der er andre ting du med fordel kan ændre på huset

Skal loftet hæves til kip, etablering af hems eller måske ny tagkonstruktion med etablering af 1. sal. Skal der etableres kviste, ovenlysvinduer eller måske rytterlys. Er isoleringen optimal, skal der trækkes nye kabler eller etableres Genvex. Når først det nye tag er lagt, er det dyrt og besværligt at ombestemme sig.

Vi forhandler alle de førende mærker og udfører tag-arbejde inden for følgende tagmaterialer:

  • Tegl
  • Betontagsten
  • Eternit
  • Tagpap
  • Zink
  • Stålplader

Specialisering skaber effektivitet og minimerer risikoen for fejl

Vi tror på, at jo mere man arbejder med tingene jo dygtigere bliver man. Vores ansatte har specialiseret sig inden for det område som interesserer dem, til glæde for medarbejderne og vores kunder. Vores Tag-team har specialiseret sig i alt fra tag på nybyggede huse til reparation og udskiftning af tag på parcelhuse, sommerhuse samt byejendomme.

Spar penge på ​varmeregningen med et nyt tag

Der er mange fordele ved at få lagt nyt tag. Ikke nok med at bygningen bliver flottere, så er det en investering for sig selv, der selvfølgelig får ejendomsværdien til at stige. Men et nyt tag har også ofte en god indflydelse på varmeregningen.

Hvad koster et nyt tag?

​Pris på udskiftningen af tag afhænger af hvilken type tegl, størrelse osv. Når du vælger os til at lægge nyt tag, kan du forvente professionel rådgivning og høj faglighed. Du kan være helt sikker på, at vi klarer det hele. Vi tilbyder lægning af nyt tag samt udskiftning af tag for både private, kommunale og erhvervskunder.

Kontakt os

​Søger du efter professionelle tømrer og snedker, så behøver du hermed ikke søge længere. Vi har mange års erfaring med tagarbejde og kan hjælpe dig med udskiftning af tag i Horsens og i resten af Østjylland. Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os her.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk