​​

Sikringsglas

Vi leverer og monterer alle typer sikringsglas i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland.

Hvad er sikringsglas designet til?

Sikringsglas er en type glas, der er designet til at være modstandsdygtigt over for brud og splinter end almindelig glas. Sikringsglas kan være en god idé at gøre brug af i situationer, hvor der er risiko for, at glasset kan blive udsat for stød eller slag, eller hvor der kan være farligt, hvis glasset går i stykker fx ved glastag og ovenlys.

Teknisk viden

Sikringsglas kan fremstilles ved, at laminere to eller flere glaspaneler sammen med et lag af plastik imellem. Dette kan gøre glasset mere modstandsdygtig over for brud og splinter, da plastiklaget kan holde glasset sammen, hvis det går i stykker. Sikringsglas kan også hærdes ved at opvarme det i en høj temperatur og derefter hurtig afkøle det. Dette kan gøre glasset mere modstandsdygtigt over for brud og splinter, da det bliver mere holdbart og modstandsdygtigt over for skød. Du kan læse mere om hærdet glas her.

​Hvor bliver sikringsglas brugt henne?

Sikringsglas bliver brugt i forskellige sammenhænge, herunder i og på bygninger, maskiner, køretøjer, industrielle maskiner m.m. Afhængig af anvendelsesområdet fremstilles, der en lang række sikkerhedsglas. Fra beskyttelse mod alt fra personskader til beskyttelse imod indbrud, brand, beskydning m.m. Termoruder produceres i disse dage nøjagtigt til det formål, de skal anvendes til.

​Næsten alle glastyper er kombinerbare, således at man både kan få en varmeisolerende og solafskærmende termorude, der naturligvis indfrier de sikkerhedsmæssige aspekter lovgivningen kræver.​

Fire grundlæggende glastyper giver sikkerhed

De fleste typer sikkerhedsglas består af hærdet og/eller lamineret glas i forskellige kombinationer og tykkelser. Ud over disse grundtyper findes der endvidere sikkerhedsglas, som beskytter mod skadelig bestråling og elektromagnetiske felter.​

Så hvis du overvejer at bruge sikringsglas i dit hjem eller i din virksomhed, er det en god idé at kontakte os for, at får professionel rådgivning og hjælp til at vælge det rigtige produkt og lade os udføre installationen. På denne måde kan vi sikre sig, at du får den bedste løsning til dine behov og undgår problemer i fremtiden.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk