​Forsatsruder, kitning af ruder

Vi leverer og monterer forsatsruder, kitning af ruder i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland.

Hvor bliver det brugt?

​Forsatsruder kan være en løsning hvor der ikke er mulighed for en termorude. Dette kan fx være i fredede bygninger eller i gamle bevaringsværdige vinduer. Vore glarmestre og tømrere har mange års erfaring inden for dette område og kan varetage alle former for udskiftninger og reparationer.

Forsatsruder og dens virkning

Forsatsruder er en effektiv måde at øge energieffektiviteten i dit hjem. De består af en ekstra rude, der monteres på indersiden ad den eksisterende rude. 

De fungerer ved at skabe en lufttæt forsegling mellem den eksisterende rude og forsatsruden, hvilket skaber en isolerende luftlomme, der hjælper med at reducere varmetabet i dit hjem. Forsatsruder kan også hjælpe med at reducere støjniveauet, da de fungerer som en ekstra barriere mod støj. De kan derudover også beskytte den eksisterende rude mod skader og forlænge dens levetid.

Kitning af ruder og dens proces

Kitning af ruder er en proces hvor en glarmester, sikrer en glasrude i en ramme hvor man anvender et materiale kaldet kit. Kittet er normalt en blanding af linolie, kridt og pigment. Når kittet tørrer hærder det og holder glasset på plads.

Men når det kommer til kitning af ruder, er det vigtig at bruge det rigtige kit til opgaven. Der findes forskellige typer af kit, der er specielt designet til forskellige typer af ruder og rammer.

Hvordan kitter med en rude?

For at kitte en rude skal man først fjerne det gamle kit og rengøre rammen og glasset. Derefter påfører man det nye kit i en jævn lag langs rammen og presser glasset forsigtigt på plads. 

Til sidst skal man glatte kittet ud langs rammens kanter for at sikre forsegling. Det er vigtigt at have en professionel til at udføre netop denne opgave, for hvis kittet ikke er påført korrekt, kan det føre til utætheder, som resultere i varmetab og fugtproblemer.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk