​Hærdet glas

Vi leverer og monterer alle typer hærdet glas i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland.

Hærdet glas fremstilles ved at opvarme det i høj temperatur og derefter hurtig afkøle det. Dette gør glasset mere holdbart og modstandsdygtig over for stød. Dette gør hærdet glas til sikringsglas, som du kan læse om her.

Hvad bruger man hærdet glas til?

Hærdet glas anvendes når der skal tages særlig hensyn til personsikkerhed, statiske belastninger eller temperaturmæssige påvirkninger. Træk og trykstyrken er 6 gange større i hærdet glas i forhold til almindelig glas og kan tåle større belastninger, før det går i stykker. Hærdet glas er også kendt for sin evne til at bryde på en sikker måde. Hvis hærdet glas knuses vil splinterne være små og uden skarpe kanter, således der ikke kan opstå risiko for skæreskader.

Det kan bruges til alt fra vinduer, glastage, ovenlys, døre - til borde eller hylder. Det kan også bruges i køkkenet til bordplader, ovndøre og backsplashes.

Hærdet glas kan også være et godt valg, hvis du ønsker at tilføje dit personlige præg til dit hjem eller din virksomhed. Det kan bruges til at skabe unikke designs og mønstre, dermed sagt kan det tilpasses med farver og billeder. Derudover er hærdet glas også nemt at rengøre, vedligeholde og kan modstå høje temperatur og ekstreme vejrforhold. Dette gør det til et godt valg både indendørs og udendøres.

Særligt viden om hærdet glas

Hærdet glas skal altid bestilles i færdige mål, da glasset efter hærdning ikke kan bearbejdes yderligere, uden at det sprænger.​

Hærdet glas kan også behandles med forskellige teknologier for at forbedre dets egenskaber. Fx kan hærdet glas belægges med et lag af solfilm for at reducere varme og UV-stråler. Det kan også behandles med en belægning for at gøre der mere modstandsdygtigt over for ridser og pletter.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk