Træterrasse

Hos Dagnæs Glaslager, tømrer og snedker har vi mange års erfaring i opførelse af terrasser i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og øvrige Østjylland. Vi er dit første valg, hvis du søger efter et kvalitets tømrervirksomhed, som kan sikre dig en træterrasse, der skal holde i de næste mange år. 

Hvad koster en træterrasse?

Hvis du drømmer om en ny træterrasse, er du sikkert også interesseret i, at vide hvor mange penge du skal have op af lommen. Vores priser varierer og afhænger af dine behov og ønsker f.eks.

  • Terrassebrædder / terrassefliser
  • Specialløsninger
  • Kvadratmeter
  • Design

Mange forskellige muligheder

​Vi samarbejde med de førende leverandører af terrasse-brædder og terrasse-fliser i alle former for træ og komposit.

Vi rådgiver dig om hvilke løsninger der findes på markedet og hvilken løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Fra vores tidligere projekter samt fra vores leverandører har råder vi over et stort inspirationsmateriale. Det er med til at give jer et overblik over muligheder samt få en fornemmelse af den færdige løsning, i projektfasen.​

Mange idéer skal overvejes f.eks.

  • Skal terrassen være overdækket?
  • Skal terrassen bygges på pæle med udsigt over haven?
  • Skal der bygges rundt om plantekasser?
  • Skal der kombineres træ og glas?

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, står vi også klar til at hjælpe. Mangler den en kærlig hånd, klarer vi også reparationer og almindelig vedligeholdelse.

Kontak os - uforpligtende tilbud

Leder du efter præcis pris på din nye træterrasse, så kontakt os gerne allerede i dag. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme fordi dig og lave en besigtigelse og derefter udarbejde et uforpligtende tilbud. 

Vi har mange års erfaring med træterrasser, vi kan hjælpe dig Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og øvrige Østjylland. 

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk