Virksomhedens historie - glas gennem 5 generationer

Dagnæs Glaslager er en glarmestervirksomhed, der siden sin grundlæggelse i 1881 har været ejet og drevet af familien Hansen.

Men selvom virksomheden har været i familiens hænder i mere end 140 år, og i dag drives af familiens femte generation, har den ikke altid haft samme navn.

Tilbage i tiden

Oprindeligt bliver firmaet grundlagt af I. P. Hansen i Kippervig i Horsens, og det får i den forbindelse sit første navn: "Glarmester I. P. Hansen". Efter en periode på cirka 30 år overtager I. P. Hansens søn - Oswald Hansen - ejerskabet, og firmaet skifter naturligt navn til "Glarmester Oswald Hansen". Samtidig udskiftes lokalerne i Kippervig med nye og bedre forhold i Jessensgade.

Det første navneskifte

Det næste navneskifte i glarmestervirksomhedens historie indtræder i 1946, hvor firmaet går videre til 3. generation i familien - C.O. Hansen. Denne gang får firmaet navnet "Glarmester C. O. Hansen", og ligesom ved det tidligere ejerskifte flyttes lokalerne fra Jessensgade til en ny beliggenhed på Søndergade.

"Dagnæs Glaslager" navnet opstod

I takt med, at C. O. Hansens søn - Flemming Hansen - i 1970 bliver medejer, ændres firmaets navn igen - denne gang til "C. O. Hansen & Søn". Dette navn ændres dog allerede igen i 1977, hvor firmaets nuværende navn "Dagnæs Glaslager" dukker op, i forbindelse med, at firmaet flytter fra Søndergade til Sognegårdsvej i Dagnæs.

Et generationsskifte fra hans far - Flemming Hansen - trådte i kraft ved årsskiftet 2004/2005, og siden har Michael Kallesø Hansen været den officielle indehaver af familiefirmaet, og repræsenterer hermed familiens femte generation.​

Sammensatte to håndværk

Modsat de tidligere ejere er Michael Kallesø Hansen ikke glarmester. Han er i stedet udlært tømrer og har i flere år inden overtagelsen, drevet sin egen tømrervirksomhed - dog i tæt tilknytning til glarmestervirksomheden. Efter at have overtaget ejerskabet af Dagnæs Glaslager, er tømrervirksomheden blevet en integreret del i glarmestervirksomheden, og det har skabt en tæt og positiv relation mellem de to håndværk.​

​Herefter ændrer firmaet navn til "Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S".

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S udfører nu ikke kun glarmestermesteropgaver, men kan i højere grad også give tilbud på komplette løsninger.​

​​

Nyt domicil

1. februar 2021 flyttede firmaet til ny adresse på Gotlandsvej 20 og startede hermed et nyt kapitel i nye omgivelser. Hvilket har givet både mere plads og bedre arbejdsforhold.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk