​Butiksruder​

Vi leverer hurtig udrykning og døgnvagt ved ødelagte butiksruder. 

Vi er leveringsdygtige i butiksruder indenfor få dage og som imødekommer alle de forskellige krav der stilles til butiksruder i dag.


Vi ved godt, at butiksruder er en vigtig del af enhver butik. Det er den først ting kunderne ser, når de går forbi butikken, og det kan have stor betydning for butikkens brand, image og omsætning. Butikkens vindue, er jo det der skal lokke kunder i butikken. Så det skal se indbydende ud, samtidig med at det også skal tjene andre formål såsom:

Sollys, genspejl og UV-stråler kan skabe gener.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at butiksruder, der udsættes for sollys, kan skabe gener for ikke kun kunderne men også medarbejderne. Solens UV-stråler kan skade hud oh øje, og genspejl fra ruderne kan være blændende og forstyrrende. 

Det er derfor vigtigt at finde den løsning, som tillader den rette mængde sol og lys ind i butikken, samtidig med at kunderne på gaden, har det rette indsyn til butikkens udstilling.

Energi og indeklima

Hvis din butik udsættes for sollys, kan varmen fra solen føre til et ubehageligt indeklima. Derfor skal ruden opbygges, så varme fra solens stråler ikke skaber for høje temperatur udsving, til gene for både indeklima og airconditionanlægget

Derudover skal ruden have an opbygning, så den giver den rette isoleringsevne pr. m². Så personalet ikke får træk og samtidig være medvirkende til et mindre varmeforbrug.

Indbrudssikring og personsikkerhed er ligeledes meget vigtige parametre.

Vi er leveringsdygtige i alle former for sikringsglas, samt panserglas som sikrer imod indbrud. Vi har ruder til at imødekomme alle de forskellige sikringsklasser, opstillet af Forsikring og Pension.


Vi har indgået samarbejde med forsikringsselskaberne. Vi står således gerne for kontakten og afregning direkte med jeres forsikringsselskab.

Vi har ligeledes indgået aftale med en stor del af de landsdækkende butikskæder.

For indvendigt glas er det vigtigt at sikre sig imod personskade.

Særlige sikringsglas og spejle, sikrer at et brud ikke efterlader risiko for skade på ansatte eller kunder. 

Glasset er enten hærdet, så det pulveriserer ved brud eller lamineret sammen, 

så skarpe glasskår ikke falder ned.

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk