Brandsikret glas

Vi leverer og monterer brandsikret glas i butiksruder i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland.

Fakta om brandsikret glas

Brandsikret glas kan i dag bruges som brandhæmmende og brandadskillende materiale på lige fod med mursten og isolering. Brandbeskyttende flerlagsglas er glas med mellemlag af vandglas eller gel. Brandbeskyttende flerlagsglas anvendes i brandbeskyttende bygningsdele i alle brandmodstandsklasser. Brandbeskyttende flerlagsglas har en speciel høj brandmodstandsevne. Denne evne opnås ved at lagene mellem glassene består af vandglas eller en gel, der ekspanderer ved varmepåvirkning.

Det er også vigtig at bemærke, at brandsikret glas ikke kun beskytter mod brand og røg, men også isolere støj og varme, hvilket kan forbedre den overordnede komfort og energieffektiviteten.

Glasset kan også have forskellige klassificering baseret på dens evne til at modstå brand og røg, såsom E-klassificering. EW-klassificering og EI-klassificering. Nogle typer kan modstå høje temperaturer i op til flere timer, mens andre i kortere tid.

​Hvor bliver brandsikret glas brugt henne?

Brandsikret glas er designet til at modstå høje temperaturer og forhindre spredning af brand og røg. Dette kan være afgørende i byggeri og arkitektur, hvor brandsikkerhed er en vigtig faktor. De ses i fx bygninger, skillevægge, elevator, taglys og andre glasoverflader.

Tilvalg til brandsikret glastype

Derudover kan denne glastype kan også leveres som en del af en superlavenergirude, ligesom den kan gøres ekstra indbrudssikker, lydisolerende og solafskærmende.​​

Det er vigtig at vælge den rigtige type og størrelse af brandsikret glas til dine specifikke behov og krav for at sikre maksimal beskyttelse og sikkerhed. Der er nemlig forskellige standarder og retningslinjer for brandsikret glas, som varierer afhængigt af land og region. Det er vigtigt at sikre, at det brandsikrede glas, du vælger, opfylder de nødvendige krav og standarder.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige type og størrelse af brandsikret glas, kan du kontakte os og få professionel rådgivning og vejledning til dit specifikke behov.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk