Vægbeklædning - Unikke løsninger

Vægbeklædning i glas skaber et super lækkert look. Det er elegant og trendy på samme tid og kan forandre et rums udseende radikalt.

Vægbeklædning i glas kan bruges i køkkener og badeværelser, hvor det er udsat for fugt og fedt. Derudover kan glasvægbeklædning også bruges som en alternativ løsning til fliser. Det er en stilfuld og holdbar mulighed, der vil holde i mange år fremover. Der er desuden rengøringsmæssige fordele ved at anvende vægbeklædning i glas. F.eks. som stænkplade, hvor du slipper for flisefuger og dermed reducerer bakteriefloraen.

Glasvægbeklædning i store og små arealer

​Vægbeklædning i glas er velegnet til både store og små væg arealer. Som f.eks. stænkplade ved komfur eller vask, samt mange andre steder. Der kan b.la. udskæres for elinstallationer m.m. alt efter behov

​Glasvægsbeklædning kommer i mange forskellige farver og designs, så du kan finde en stil, der passer til dit hjem. Det giver også en illusion af større rum, da det reflekterer lyset og giver et mere åbent udseende.

​Du kan frit vælge mellem farve, overflade og størrelse på din stænkplade, så det matcher lige netop dit køkkenmiljø. Med vægbeklædning er det nemt at få et nyt, personligt og smart look. Et hit er også glas til vindueskarme. Disse kan ligeledes produceres på ønskede mål samt overflader og farver.

Vægbeklædning i glas til erhverv

Glasvægbeklædning er også en fremragende mulighed for virksomheder, da glas giver moderne og professionel følelse. Derudover kan en vægbeklædning af glas også bruges som en opslagstavle i kontormiljøer, og det kan også bruges som en måde at adskille forskellige områder i et kontor.

Vi tilbyder en bred vifte af vægbeklædning i glas til erhvervsejendomme, og vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. Kontakt os gerne for at høre nærmere om priser og muligheder med vægbeklædning i glas til dit hjem eller virksomhed.

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk