Vægbeklædning - Unikke løsninger

Vægbeklædning i glas skaber et super lækkert look.

Det er elegant og trendy på samme tid og kan forandre et rums udseende radikalt. Der er desuden rengøringsmæssige fordele ved at anvende vægbeklædning i glas. F.eks. i brusenichen eller som stænkplade, hvor du slipper for flisefuger og dermed reducerer bakteriefloraen.

​Vægbeklædning i glas er velegnet til både store og små væg arealer, som f.eks. væggene i brusenichen, hele vægge, stænkplade ved komfur eller vask og mange andre steder. Du har mulighed for at bestille udskæringer til brusearmatur, hylder, vinduer eller hvad du end måtte have behov for.

Med vægbeklædning er det nemt at få et nyt, personligt og smart look.

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk