Solafskærmende glas - Termoruder med solfilm

Vi leverer og monterer solafskærmende glas i Horsens, Vejle, Skanderborg, Odder, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup og øvrige Østjylland.

Designet til hvilket brug?

Solafskærmende glas, eller termoruder med solfilm, er designet til at reducere mængden af solvarme og UV-lys der trænger ind i bygningen. Disse ruder består af to eller flere lags glas adskilt af en gas-art i hulrummet mellem glassene. Dette hulrum kan være fyldt med argon eller krypton, som er tungere gasser end luft og dermed kan reducere mængden af varme, der trænger ind i bygningen.

Solafskærmende glas kan være særligt nyttigt i bygninger med store glasfacader, hvor solvarmen kan føre til overophedning. Solafskærmende termoruder kan hjælpe med at holde et behageligt indeklima i rum med vinduespartier imod syd og vest. Fordi solafskærmende glas kan forhindre UV-lys i at trænge ind i bygninger og beskadige interiør og inventar.

Når solens energi og lys trænger igennem en rude, opstår der ofte uhensigtsmæssige høje temperaturer samt dårligt indeklima. Med solafskærmningsglas, kan op til 85 pct. af den varme som solens stråler skaber, holdes ude. Ruderne reflekterer og absorberer varmen, så indetemperaturen bliver behagelig og nemmere at styre året rundt.​

​En sidegevinst er desuden at møbler, tæpper og trægulve ikke bliver bleget af solens UV stråler. Der kan også eftermonteres en særlig solfilm på eksisterende ruder.​

Forskellige niveauer af solafskærmning

Solafskærmende glas kan have forskellige niveauer af solafskærmning afhængigt af bygningens placering og eksponering for solen. De kan også have forskellige farver og toner der kan påvirke bygningens udseende og arkitektur. Fx kan solafskærmende glas med højere afskærmning være mere velegnede til bygninger med store glasfacader, mens glas med lavere solafskærmning kan være mere velegnet til private hjem.

Skal du have solfilm på sine nuværende vinduer eller går du med overvejelser omkring nye termoruder med solafskærmning? Så kontakt os i dag, vi kommer helt gratis og måler op, rådgiver og giver et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk