Vinduespolering​

Vinduespolering i Horsens og omegn

Velkommen til vinduespolering i Horsens - Vi leverer professionel vinduespolering til både private og boligejer, erhvervskunder og det offentlige.

Vi foretager kompetent vinduespolering

Vores erfarne vinduespolerere giver os et håndelag, således at vi kan udføre opgaven i en fart og altid til den bedste kvalitet i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og øvrige Østjylland. 

Vi har arbejdet hårdt for at vores planlægning og alle vores arbejdsprocesser er så effektive som muligt. Kørselsmønster, arbejdsrutiner, indretning af bil, udførsel af opgaven på stedet samt bogføring og fakturering. Alt sammen med det formål at vi stadig kan tjene penge på, at give dig det bedste tilbud

Effektiv og skånsom vinduespolering.

Når vi udfører vinduespolering tager vi hensyn til miljøet samt dine ruder og vinduesrammer. Derfor tilbyder vi miljøvenlig vinduespolering, som dit første valg i lokalområdet.

​Du skal have udført vinduespolering ad Dagnæs Glaslager, tømrer og snedker fordi:

  • Resultatet er altid skinnende rene ruder
  • Vi tager hensyn til miljøet
  • Vi er top professionelle og har ekspertviden i både glas og træ - hvilket vil sige vinduer og døre.
  • Ridsefri metode
  • Hurtig opstart
  • Vi er pålidelige og holder vores aftaler

Privat person, virksomhed eller offentlig institution så klarer vi opgaven

Vi udfører vinduespolering for private hjem, samt boligforeninger, virksomheder, samt kommunale og offentlige institutioner.

Hos os kan du lave en fast aftale, så du ikke behøver at huske på at bestille tid. Med vores fast aftale kommer vi og polerer dine vinduer og døre på fast aftalte tidspunkter. Du kan selvfølgelig også vælge ad hoc bestilling, hvor du kontakter os, når dine vinduer og døre trænger. Det er helt op til dig.

Træk udgiften fra i skat

Som privat kunde har du mulighed for at trække udgiften fra i skat, da vinduespolering er omfattet af Servicefradrags-ordningen. Husk Servicefradraget. 100% af udgiften til vinduespolering er fradragsberettiget! Nyd lyset igennem rene vinduer - det er billigere end du tror.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk