Lamineret glas

Vi leverer og monterer lamineret glas i Horsens, Vejle, Juelsminde, Hedensted, Brædstrup, Skanderborg, Odder og øvrige Østjylland.

Lamineret glas består af 2, 3 eller flere glasflader med en klar folie eller støbearmering imellem. Dette gør glasset stærkere og mere holdbart end almindelig glas, da det kan modstå skader og brud bedre. For hvis lamineret glas knuses, bliver glasskårene hængende i ruden, da folien mellem glaslagene holder sammen på glasskårene.

Hvor bruges lamineret glas?

Lamineret glas anvendes ofte i byggeri og arkitektur, hvor der er behov for stærkt og holdbart glas, såsom i vinduer, døre og facader. Det kan også bruges i biler og andre køretøjer, hvor sikkerheden er vigtig, da det kan forhindre, at glasset splinter og skader personer i tilfælde af en ulykke.

Glasset kan også have forskellige tykkelser afhængigt af dens anvendelse. Tykkelsen kan påvirker glassets styrke og modstandsdygtighed over for skader og brud.

​Fordele ved at bruge lamineret glas?

Lamineret glas har flere fordele, såsom at reducere støj fra fx trafik udenfor dit hjem eller din virksomhed. Men lamineret glas er særligt effektivt til at undgå personskader i form af snitsår, samt som beskyttelsesværn mod vind og vejr. Derudover er glasset mere modstandsdygtig over for angreb fra fx indbrudstyve og andre kriminelle, da det kan tage længere tid at bryde gennem flere lag af glas. Du kan læse mere om indbrudssikret glas og ruder her.

Udover de overnævnte fordele kan det også have andre egenskaber, såsom UV-beskyttelse, lystransmission og farvevalg. UV-beskyttelse kan hjælpe med at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod skadelige UV-stråler, der kan forårsage skader på møbler og andre genstande. Lystransmission kan påvirke mængden af naturligt lys, der kommer ind i rummet, og farvevalget kan give dig mulighed for at tilpasse glasset til dit personlige design.

Vi leverer og monterer lamineret glas i alle typer til private, offentlige institutioner, erhverv samt produktionsvirksomheder. Så overvejer du lamineret glas i dit hjem eller i din virksomhed, så kontakt os. Vi står klar til at rådgive dig.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk