Lydreducerende termoruder

​Levering og montering af lyd reducerende termoruder i Horsens, Vejle, Skanderborg, Odder, Juelsminde, Hedensted og Brædstrup.

Der findes forskellige lydreducerende ruder, alt efter hvilken type støj der skal dæmpes, da støj fremkommer med forskellig frekvens. En vindueskonstruktions lydisoleringsevne afhænger af selve ruden, vindueskarmen, vinduesrammen og fugerne omkring vinduet, ligesom tætheden mellem de oplukkelige og faste dele spiller en rolle. Dybe vinduesfalse forringer også glassets lydisoleringsevne.

Derfor bør vinduer placeres i plan med facadens yderkant, hvis der er meget støj. Lydisoleringen opnåes ved sammensætningen af forskellige glastykkelser, glastyper, lydlaminat samt gas-arten og afstanden imellem glassene.

Yderligere kan der fås en speciel lydlaminat, der udover at dæmpe lyden yderligere, også fungere som UV filter. Dette mindsker UV-blegning af møbler osv. Ved brud bliver glasset hængende, dette mindsker riskoen for personskade.

Denne type lydlaminat kan anvendes som en enkelt-lags rude, og er derfor velegnet til fx kontor miljøer, hvor en termorude ikke er nødvendig, men støjdæmpningen ønsket.​

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk