Vi lever af tilfredse kunder, og det har vi gjort i 5 generationer ​​

Kontaktinformation

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

8700 Horsens

Telefon 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

Garage og carport

Vi lever af tilfredse kunder - og det har vi gjort i 5 generationer!

Specialisering skaber effektivitet og minimerer risikoen for fejl.

Vi tror på at jo mere man arbejder med tingene jo dygtigere bliver man. Vores ansatte har derfor specialiseret sig inden for det område som interesserer dem, til glæde for medarbejderen samt ikke mindst for vores kunder.


Det danske vejr med regn, frost og blæst, slider på biler, cykler m.m. Med en garage eller carport bliver dine ejendele beskyttet, samtidig med du opnår en øget comfort med ekstra kvadratmeter og en lun og tør bil.


En flot garage eller carport vil samtidig være med til at øge husets værdi og det samlede indtryk af huset. Hvis den rette løsning er valg.


Vi tilbyder løsninger, hvor carport eller garage indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.​

Vi sørger også for, at opførslen sker i overensstemmelse med de gældende regler, for selvom det blot er en enkel carport, er der flere reglementer, der skal overholdes.


Vi kan opføre en garage eller carport på baggrund af jeres skitsetegning eller vi kan sammen udarbejde en løsning som passer til jeres behov og husets æstetik.


Nøglefærdige totalløsninger. Når vi opfører en carport eller garage står vi oftest for hele opgaven, så vi kan holde styr på tidsplanen og sikre os kvaliteten og det færdige resultat bliver som aftalt.


Garantiordning imod fejl og mangler i op til 5 år. Vi er medlem af Glarmesterlaugets garantiordning som sikrer vores kunder imod fejl og mangler op til kr. 200.000 incl. moms. Ordningen er naturligvis også gældende for arbejde udført af vores tømrere.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud.​

ADRESSE

Dagnæs Glaslager

Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

 8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

DØGNVAGT

Telefon 75 64 70 55
​Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

PARTNERE