Garage og carport

​Vi lever af tilfredse kunder - og det har vi gjort i 5 generationer!

Skal du have bygget ny garage eller carport? søger du dermed efter professionelle tømrer og snedker til at udføre den opgave? Så er du kommet til det rette sted. Vi opfører både garage og carport i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Odder, Brædstrup og i øvrige Østjylland.

Det danske vejr med regn, frost og blæst, slider på biler, cykler m.m.

Med en garage eller carport bliver dine ejendele beskyttet, samtidig med at du opnår en øget komfort med ekstra kvadratmeter og en lun og tør bil. En flot garage eller carport vil samtidig være med til at øge husets værdi og det samlede indtryk af huset.  

Vi tilbyder løsninger, hvor carport eller garage indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.​

Fra ide til det færdige resultat

​Vi sørger også for, at opførslen sker i overensstemmelse med de gældende regler, for selvom det blot er en enkel carport, er der flere reglementer, der skal overholdes. Vi kan opføre en garage eller carport på baggrund af jeres skitsetegning eller vi kan sammen udarbejde en løsning som passer til jeres behov og husets æstetik. Nøglefærdige totalløsninger.

Når vi opfører en carport eller garage står vi oftest for hele opgaven, så vi kan holde styr på tidsplanen og sikre os kvaliteten og det færdige resultat bliver som aftalt.

​Garantiordning til dig

Garantiordning imod fejl og mangler i op til 5 år. Vi er medlem af Glarmesterlaugets garantiordning som sikrer vores kunder imod fejl og mangler op til kr. 200.000 incl. moms. 

Ordningen er naturligvis også gældende for arbejde udført af vores tømrere.

Specialisering skaber effektivitet og minimerer risikoen for fejl

Vi tror på at jo mere man arbejder med tingene jo dygtigere bliver man.

Vores ansatte har derfor specialiseret sig inden for det område som interesserer dem, til glæde for medarbejderen samt ikke mindst for vores kunder.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud.​

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk