Glasværn til terrasse og trappe

Glasværn til terrasser og trapper er en sikker løsning i hærdet lamineret glas, det er nærmest umuligt at slå i stykker. Vi tilbyder unikke løsninger, hvor du selv kan sammensætte dit glasværn efter specifikke mål og ønsker.


Når vi leverer værnløsninger, vælger vi som udgangspunkt et sikkerhedsglas i 10,76 mm tykkelse, bestående af 5 mm hærdet og 5 mm delhærdet lamineret glas med flere PVB folier. 

Det giver dig den optimale løsning, uanset hvor glasset skal anvendes. Denne glaskombination forhindrer, at glasset styrter ned, hvis det går i stykker, men i stedet bliver det siddende i konstruktionen og man undgår herved faldulykker. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at underlaget skal være fast, der hvor balustrene eller klembeslag fastgøres, for at sikre en stabil løsning.


Vælg mellem firkantede eller runde balustre i rustfri stål 316 - den bedste kvalitet, som standard vare. Denne type rustfri stål er velegnet til både indvendig og udvendig brug. Du kan ligeledes få specialfremstillet monteringsbeslag via vores samarbejdspartnere.

Udendørs Glasværn

Har du en altan, en udendørs trappe eller en terrasse, som du ønsker afskærmet? Så er glas dit svar. Med glas får du en flot, let og elegant løsning. Samtidig bidrager glas også til, at man bevarer det lyse og elegante udsyn fra terrassen, trappen eller altanen.

Det er samtidig muligt at vælge en glastype, som ikke er transparent, hvis du ønsker lidt mere privatliv, end klart glas tilbyder.​

Indendørs Glasværn

Indendørs glasværn ses ofte ved trappeopgang og hems. Mange moderne huse er bygget i to etager, hvor der er lagt vægt på åbne og lyse rum. Her er et glasværn den ideelle løsning som afskærmning på 1. salen, da sikkerheden er i orden og lyset ikke hæmmes af en tung konstruktion. Glasværn kan også bruges langs trappen indenfor, for at give mere åben rum.


Trappetrin i glas

Glastrin er i de seneste år blevet mere og mere udbredt. Det er med til at give et let og moderne udtryk, de steder hvor trappen har en fremtrædende rolle i rummet. Sikkerheden er i top, da skridsikring opnås ved at påføre glasset et silketryk, som modvirker en glat overflade.

Glas

Glasset er hærdet, delhærdet og lamineret, hvilket betyder, at det er i den højeste sikkerhedsklasse. 

Alt efter hvor glasset skal anvendes, kan du vælge billigere glastyper, da der ikke kræves samme sikkerhed alle steder. Ligeledes kan der være steder, hvor forholdene kræver tykkere glas eller stærkere konstruktioner.

Se vores referencer

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk