Termoruder med indbyggede persienner

Termoruder med indbyggede persienner eller plisségardiner er en smart og praktisk løsning til dit hjem. Persiennerne er integreret i ruden, så de ikke fylder noget i vindueskammen og så slipper du også for rengøring af dem.

Der findes 3 forskellige typer af termoruder med indbyggede persienner:

  1. Motorstyret persienner
  2. Motorstyret persienner med solceller
  3. Manuelle persienner

Motorstyret persienner er tilsluttet strøm, så man kan styre persiennerne med en fjernbetjening. Motorstyret persienner med solceller fungerer på samme måde som almindelige motorstyret persienner, dog er den ikke tilsluttet strøm, men fungerer pga. solcellerne som kan findes på ydersiden af ruden. Manuelle persienner bliver styret manuelt, dvs. at der på indersiden af rude vil hænge snore til at styre persiennerne med, ligesom du sikkert kender almindelige persienner.

Fordele med indbyggede persienner?

Termoruder med indbyggede persienner kan afhjælpe problemer med overophedning af boligen eller kontoret, derudover slipper du også for rengøring af dem.

​Med det integrerede og variable solbeskyttelses system i form af persienner eller plisségardiner inde i termoruden, har man mulighed for det optimale mix mellem lys og gratis varme fra solen om vinteren. Om sommeren kan man opnå maksimal beskyttelse imod blænding og overophedning på solrige dage.​ Det kan give dig en besparelse på varmeregningen og samtidig give dig et mere behageligt indeklima.

Fordi persiennerne er maksimalt beskyttet imellem glassene, giver det dem en meget lang holdbarhed. Derudover undgår du også at plisségardinerne eller persiennerne blæser i vinden, og få sammenfiltrede snore og vrid i dem.

Udseendemæssigt vil termoruder med indbyggede persienner eller plisségardiner give et mere enkelt og elegant udtryk.

Hvor bruger man termoruder med indbyggede persienner henne?

De kan bruges i både skillevægge og facader. Ofte findes de i nybyggede kontorbygninger, banker og skoler, fordi man får muligheden for at justere solafskærmning af skolen og lyset i lokalet. Derudover findes de også på andre bygninger såsom sygehuse og laboratorier, fordi ruderne er hygiejniske. Med indbyggede persienner slipper man for støv, skidt og bakterier som kræver rengøring.

Er du interesseret i vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud​

​​Rådgivning og afgivelse af tilbud

​​Når vi afgiver et tilbud er det altid uforpligtende for kunden og uden omkostninger.

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan. Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Døgntvagt

Telefon: 75 64 70 55

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

Kontaktoplysninger

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20, 8700 Horsens

Telefon: 75647055

E-mail: mail@dg-glas.dk