Vi lever af tilfredse kunder, og det har vi gjort i 5 generationer ​​

Kontaktinformation

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

8700 Horsens

Telefon 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

Glarmester

Vi er en moderne og effektiv håndværker virksomhed, men det er de samme værdier der kendetegner virksomheden i dag, som da den blev grundlagt for 140 år siden. Vi overholder indgåede aftaler og lever op til vores løfte om høj kvalitet.

Glarmester og Glaslager

Vi løser alle former for glarmesteropgaver for private, boligforeninger, erhverv samt på kommunale bygninger. Vi har ligeledes specialiseret os i rådgivning, levering og montering af butiksruder til detailbutikker. Vi forhandler Glas, Lavenergi-termoruder, Butiksruder, Sikringsglas, Glasafskærmning, Bruseløsninger, Plexiglas, Spejle, Drivhusglas samt meget mere.

Døgnvagt

Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet, hvis I har fået en glasskade eller har haft indbrud. Vi rydder op efter skaden og dækker af, så vind, vejr og ubudne gæster holdes ude.​

Telefon døgnvagt 75 64 70 55

Specialisering skaber effektivitet og minimerer risikoen for fejl.

Vi tror på, at jo mere man arbejder med tingene jo dygtigere bliver man. Vores ansatte, som har specialiseret sig inden for det område som interesserer dem, arbejder derfor til glæde vores kunder, for virksomheden samt medarbejderne selv. Vores glarmestre har mange års erfaring og stor specialviden inden for området glas, ruder og vinduer.​

​Virksomheden består ligeledes af en tømrer og snedker afdeling med speciale i udskiftning og montering af vindues-elementer, døre, glastag, tilbygninger, udestuer m.m.

Rådgivning​

Vi har diverse prøver og brochurer, hvor du kan få inspiration og rådgivning, inden for området glas, spejle og beslag, m.m. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til badeværelset, glasdøre, specialglas, stænkpaneler samt glasafskærmning til trappe, terrasse og altan.

Vi er naturligvis medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning. En garanti ordning som sikrer kundens krav på op til kr. 200.000 incl. moms.

Vi afgiver gratis tilbud, som er uforpligtende for kunden.

ADRESSE

Dagnæs Glaslager

Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

 8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

DØGNVAGT

Telefon 75 64 70 55
​Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

PARTNERE