Vi lever af tilfredse kunder, og det har vi gjort i 5 generationer ​​

Kontaktinformation

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

8700 Horsens

Telefon 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

Glasværn til terrasse og trappe

Vi tilbyder unikke løsninger, hvor du selv kan sammensætte dit glasværn efter specifikke mål og ønsker.


Når vi leverer værnløsninger, vælger vi som udgangspunkt et sikkerhedsglas i 10,76 mm tykkelse, bestående af 5 mm hærdet og 5 mm delhærdet lamineret glas med flere PVB folier. Det giver dig den optimale løsning, uanset hvor glasset skal anvendes. Denne glaskombination forhindrer, at glasset styrter ned, hvis det går i stykker, men i stedet bliver det siddende i konstruktionen og man undgår herved faldulykker.
Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at underlaget skal være fast, der hvor balustrene eller klembeslag fastgøres, for at sikre en stabil løsning.
Vælg mellem firkantede eller runde balustre i rustfri stål 316 - den bedste kvalitet, som standard vare. Denne type rustfri stål er velegnet til både indvendig og udvendig brug. Du kan ligeledes få specialfremstillet monteringsbeslag via vores samarbejdspartnere.

Udendørs

Har du en altan, en udendørs trappe eller en terrasse, du ønsker afskærmet, er glas meget anvendeligt. Du kan bevare udsynet, og samtidig få en flot, let og elegant løsning. Det er samtidig muligt at vælge en glastype, som ikke er transparent, hvis du ønsker lidt mere privatliv, end klart glas tilbyder.​

Indendørs

Mange moderne huse er bygget i to etager, hvor der er lagt vægt på åbne og lyse rum.
Her er et glasværn den ideelle løsning som afskærmning på 1. salen, da sikkerheden er i orden og lyset ikke hæmmes af en tung konstruktion. Værnet kan også bruges langs trappen idenfor.


Trappetrin i glas

Glastrin er i de seneste år blevet mere og mere udbredt. Det er med til at give et let og moderne udtryk, de steder hvor trappen har en fremtrædende rolle i rummet.Sikkerheden er i top da skridsikring opnåes ved at påføre glasset et silketryk som modvirker en glat overflade.

Glas

Glasset er hærdet, delhærdet og lamineret, hvilket betyder, at det er i den højeste sikkerhedsklasse. Alt efter hvor glasset skal anvendes, kan du vælge billigere glastyper, da der ikke kræves samme sikkerhed alle steder. Ligeledes kan der være steder, hvor forholdene kræver tykkere glas eller stærkere konstruktioner.

ADRESSE

Dagnæs Glaslager

Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

 8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

DØGNVAGT

Telefon 75 64 70 55
​Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

PARTNERE