Vi lever af tilfredse kunder, og det har vi gjort i 5 generationer ​​

Kontaktinformation

Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

8700 Horsens

Telefon 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

Unikke bruseløsninger

Hos Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/S fokuserer vi på individualitet. Derfor laves næsten alle vores løsninger på specialmål, og du kan frit vælge mellem en masse spændende glastyper samt flotte hængsler, beslag og greb. Vi har desuden en udstilling til at samle inspiration og hvor vi kan vise dig, hvad der findes af forskellige glasløsninger, som kan bruges i private hjem. Vi kommer gerne ud på adressen og laver opmåling og giver råd og vejledning, så du får den helt rigtige løsning.​

Clearshield™

Belægningen er et godt valg for dem, som ønsker et flottere glas i længere tid, og til dem som vil gøre rengøringen af deres glas lettere. Clearshield er velegnet til alle glasløsninger i badeværelset, på grund af det uforgængelige beskyttelseslag som bevarer klarheden i glasset.

Sikkerhed

Vi tænker på dig!
Når vi tilbyder dig glas til hjemmet, sørger vi for den bedste sikkerhed for dig og din familie. Derfor er vores løsninger altid produceret i sikkerhedsglas. 

Til bruseløsninger er glasset hærdet, så det bliver 6 gange så stærkt som almindeligt glas. Derfor skal der meget til, før det går i stykker, og samtidig betyder det, at glasset bliver til små, ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme.

Brug dette link for mere inspiration hos vores leverandør.

http://www.unicaline.dk

ADRESSE

Dagnæs Glaslager

Tømrer & Snedker A/S

Gotlandsvej 20

 8700 Horsens

KONTAKT OS

Tlf 75 64 70 55

E-mail: mail@dg-glas.dk

DØGNVAGT

Telefon 75 64 70 55
​Med vores døgnvagt, står vi klar til at rykke ud 24 timer i døgnet på akutte glarmester-opgaver

PARTNERE